Direktlänk till inlägg 9 september 2012

Söndagskväll

Av Åse - 9 september 2012 20:04

Första helgen på jag vet inte hur länge sen som vi faktiskt har varit hemma i lägenheten hela helgen. Lillasyster E har haft Handbollscup. Som vanligt går dag 1 otroligt bra, men sen förlorade de dagens första match i A-slutspel. Kvartsfinal mot det ena laget som sen gick till Finalspel. Matchen förlorades med en enda boll och när det var 4 sekunder kvar sköt lillasyster E från halva plan. Tyvärr träffade bollen krysshörnet istället för att gå in, och då hade det blivit oavgjort. Jag och storasyster S tittade på en av matcherna igår och valde att åka dit på Smulan. Det har inte blivit någon hojåkning alls i sommar, så det var så skönt att få ut och åka lite.

Nu var det länge sen jag skrev något om hur renoveringen på landet går. Så nu tänkte jag visa hur vi har förändrat hallen med före och efterbilder.

Här är en hörna precis innanför dörren. Ett linneskåp som vi mest tyckte var i vägen.

Vi valde att ta bort skåpet och göra en hörna med klädhängare.

Hittade en fantastisk gammal låda som jag gjort till skolåda för alla flipflop och foppatofflor. Perfekt att bara slänga i en låda istället för att de ska försöka stå snyggt i hallen.

På väggen mittemot hängde en träspegel som matchade träväggen.

Där har vi satt en väggstol från Edblad. Och spegeln hittade vi i en "billighetsaffär" mitt i Nynäs. Vi var där för att handla lite annat och så stod den bara där och vi tänkte att den skulle passa bra. Och det gjorde den.

Vi är iallafall otroligt nöjda med slutresultatet av hallen. Nu har vi en ljus och välkomnande hall.

 
ANNONS
 
garnlivet

garnlivet

10 september 2012 08:52

Blir ju superfräscht:)

http://garnlivet.bloggplatsen.se

Åse

10 september 2012 10:26

Tack!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26 27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se