Direktlänk till inlägg 23 september 2012

Höstvirkning

Av Åse - 23 september 2012 20:37

När det nu har blivit höst ute måste jag fixa lite till mitt "säsonghylla" på jobbet. Jag har en hylla bakom mig på jobbet där jag har lite blandat med virkade saker. Försöker byta där allteftersom årstiderna går och nu fick jag för mig att det saknades lite höst. Så lite svampar och en svampkorg fick det bli och även en pumpa. Har virkat pumpor förrut men nu provade jag ett nytt mönster. Det var nog lite bättre än det förra.

 

I helgen har vi varit på landet, eller mest på lördagen. Det regnade och regnade och sen regnade det lite till. Men vi hade en rikgtig härlig dag iallafall. Vi bakade, lagade god köttgryta och mellan bakningarna blev det några korta promenader runt tomten och lite virkning  i soffan. Tyvärr fick jag inte till mina morgonpromenader som jag brukar ha på landet. Visst kan man promenera i regn, men då är det även mysigt att tända ljus och krypa upp i soffan.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26 27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se