Direktlänk till inlägg 26 september 2012

Halsvärmare

Av Åse - 26 september 2012 19:32

På väg hem från jobbet i fredag kände jag att jag bara "måste" åka förbi garnaffären. Har lyckats hålla mig borta sen innan sommaren då jag tydligen hade köpt på mig tillräckligt med garn för ett tag framöver. Och tittar man i skåpet finns det säkert garn för många månader framåt, men hur ofta vill man sticka av det garnet? Man hittar ju alltid en massa nya mönster man måste prova och självklart finns det inget garn hemma som passar. Men nu hade jag hittat ett mönster och dessutom i ett garn som det just nu är REA på, DROPS MERINO EXTRA FINE från Garnstudio. Och en fin halsvärmare var det jag skulle göra. Som tur var eller hur man nu ska se det så regnade det hela lördagen så det fanns gott om tid att virka och mönstret var snabbt så den blev klar på en dag.

Utöver allt stickande i lördags så blev det lite bakande och matlagande. Perfekt avkoppkling blev det så när det var dags att åka hem tidigt på söndagen för att lillasyster E skulle spela handboll kändes helgen riktigt lång. Vi hann både titta på matchen, fika i Farsta, ett Crosstrainingpass i Haninge innan kvällen avslutades med en god laxmiddag.

Här har dottern fått stå modell för halsvärmaren, jag gillar den och kommer troligtvis göra fler ska bara välja färg. Den här blev lila och vit. Tycker det är kul med lite färg då jag oftast har svart kappa eller jacka den här årstiden.

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26 27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se