Alla inlägg under september 2012

Av Åse - 3 september 2012 21:50

I våras fick jag frågan om jag ville följa med till Gotska Sandön. Min mamma skulle åka med några väninnor och frågade även mig. Åh vad kul! Tänk en härlig sensommardag med sol och blå himmel. Det var iallafall tanken när vi beställde resan. Nu blev ju inte verkligheten så. Det regnade precis hela dagen. Åkte tåg till Nynäs och mötte upp mamma mfl. Ombord på båten tänkte jag att det är nog lika bra att ta ett åksjukepiller, för vädret var som sagt ganska ostadigt. Och det var tur. Vårat sällskap på fyra personer klarade sig och ett par till, men för övrigt var alla runtomkring oss i olika stadier av sjösjuka. Inte alltför trevligt men tjejerna som jobbade på båten gjorde ett fantastiskt jobb med att byta kräkpåsar och se så att ingen blev riktigt dålig. Beundransvärt. Vi hade motvind hela vägen och båten "stampade" fram hela resan.

Framme på Gotska Sandön hade vi trots vädret en fin dag. Vi tog en promenad till något som heter Schipkapasset. Den högsta punkten på ön där man för hand har grävt sig igenom för att underlätta transporter från Norra till Södra sidan av ön.

Sen blev det inte så mycket mer gjort pga vädret. Sen var det dags att åka hem. Hemresan gick väldigt mycket lättare och vi kunde fika. Väl hemma var jag otroligt trött och hungrig. Lite att äta blev det och sen stupade jag i säng. Men jag hoppas absolut att jag kommer att åka igen och då med fint väder så att man får uppleva ön när den visar sig från sin bästa sida. Här kommer lite bilder från resan.

Vi går iland

 

Regnig strand

 

Vackert träd

 

ANNONS

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22 23
24
25
26 27
28
29
30
<<< September 2012 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se