Alla inlägg under oktober 2012

Av Åse - 11 oktober 2012 19:55

Just nu har jag inget stort handarbetsprojekt på gång. Det är ytterligare ett par sockor som pendeltågsstickning och sen blir det lite blandat. Letar efter ett bra mönster för alla mina rester av Fabelgarn. Någon som har tips?

Jag har bland annat gjort fler Halsvärmare. Mönstret är snabbt och dom är lättanvända. Den här gången har jag använt rester av Karisma. En ceriseros/vit och en vit/grå. Döttrarna är modeller.

 

ANNONS
Av Åse - 8 oktober 2012 20:26

Ännu ett par av pendeltågssockor är klara. Den här gången är det storasyster S som önskat ett nytt par och även valt färgen själv. Det spelar ingen roll hur många sockor jag stickar. Det är fortfarande lika kul och jag tycker fortfarande att Fabel är så suveränt att sticka i.

 

ANNONS
Av Åse - 7 oktober 2012 21:20

Som jag skrev i förra inlägget så gillar jag hösten och med den här hösthelgen bakom sig så kan man inte mer än bara njuta. En riktigt härlig helg som vi tillbringat på landet. Lördagen började med städdag på vägen, vi har det två gånger om året och alla grannar möts och fixar dikeskanter mm. Sen avslutar vi med varmkorv och lite snicksnack. Eftermiddagen fortsatte vi sen att njuta ute. Plockade ihop lite skräp som brorsan körde till tippen. Vi har så otroligt mycket att rensa på landet, så för varje lass vi kör iväg känns det lite bättre. Sen blev det fika i solen. Idag började dagen lite tidigt och tyvärr anar jag en förkylning så jag avstod min vanliga morgonpromenad utan passade på att njuta i soffan med en kopp the och lite virkning o stickning. Sen tog vi båten ut till våran favoritö. Järflotta. Där plockade vi höstkantareller och det fanns verkligen hur mycket som helst. Till slut gick jag och bara plockade de största och klev över resten. Känns hemskt, men hoppas det kommer några andra som plockar de som jag lämnat.

Söt flugsvamp som var den första svampen vi hittade.

 Resultatet efter vår skogstur

 

När vi var klara med svampplockning kom familjens handbollsspelare som varit hemma och spelat två matcher ut till oss med lunch. Mums. Vi satt och njöt i solen tittade ut över vattnet och laddade upp batterierna för den kommande veckan.

 

Av Åse - 4 oktober 2012 21:56

Jag känner att jag har tur som bor i Sverige. Vi har fyra underbara årstider. Alla min sin egen charm. Just nu är det höst och jag gillar den. Vackra färger, klar luft och regn. Man får både sköna promenader och mys i soffan och tända ljus. Jag minns fortfarande de höstar som jag var mammaledig som en riktigt härlig tid.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2012 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se