Direktlänk till inlägg 14 november 2012

Reflexrosor

Av Åse - 14 november 2012 22:05

En härlig onsdag som efter jobbet började med ett härligt Shape pass på Sats. Det är verkligen ett av mina favoritpass. Kroppen får en ordentlig genomkörare och man är lagom mör. Svetten sprutade redan efter 10 minuter idag. Hemma väntade en färdiglagad middag. Mums. Småpyssel hemma fram till matchen mellan Sverige-England började. Då blev det soffläge och för kvällen virkning av reflexrosor. Inspirerade av så många andra ville jag också prova. Ett mönster från Mest virkat och ett mönster som någon (kommer tyvärr inte ihåg vem) skrev ut i Facebook-gruppen Mönsterarkivet. Jag blev mest nöjd med mönstret från Mest virkat. Reflexgarnet som jag köpte var väldigt tunt och virkas tillsammans med den andra tråden, men jag vill nog leta reda på ett tjockare också för att prova. Är osäker på hur bra det här kommer att synas. Men söta är dom iallafall. Garnet är ett lilaskiftande ullgarn som jag haft länge och stickat både det ena och andra med.

Och kan inte låta blir att säga heja Zlatan ikväll! Här en Minizlatan virkad för ett tag sen när han spelade för Milan.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2012 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se