Alla inlägg under november 2012

Av Åse - 4 november 2012 16:04

Återigen har vi varit på landet över helgen. Två fantastiska dagar med sol och spegelblankt vatten. Igår täckte vi över båten för vintern. Idag började halva familjen med en handbollsmatch. Medan vi som var kvar tog det lugnt. När dom kom tillbaka var vi bara ute och njöt av solen som till och med värmde. Tyvärr ingen träning förutom morgonpromenaden idag.

ANNONS
Av Åse - 2 november 2012 22:57

Det är säkert ett par år sen jag stickade de här vantarna i Lovikkagarn till maken. Men då lyckades jag aldrig sy dit "korsen". Men idag kom det ett önskemål från maken att han ville ha dom grå/svarta. Och det fick det bli.

ANNONS
Av Åse - 1 november 2012 20:26

Trots min ångest när jag skulle vara med i våras har jag hoppat på det igen. Anmälan till Blogger Boot Camp 2013 släpptes idag och över hälften av platserna är redan uppbokade. Så det var bara att hänga på och anmäla sig. Det blir ett fullspäckat schema med många härliga träningspass. Tyvärr var ett passen jag gärna hade gått på redan fullbokade. Men det fanns många andra bra pass också vilka utmanar mig lite extra att gå utanför min komfortzon och det kan aldrig vara fel. Här skrev jag lite om hur det var när jag var med  på Blogger Boot Camp 2012.

Nu har jag fått ett mål till att vara i lite bättre form än jag var förra året, vilket förmodligen inte är så svårt. Men jag måste säga att jag fick igång flera bra förändringar och tankar kring min träning efter förra Blogger Boot Camp och som faktiskt gett mig bra resultat. Det är alltid roligare att träna med ett bra mål. Nu får jag blogga lite mer om träning än jag vanligtvis gör då jag inte har min blogg som träningsblogg i första hand men visst skriver jag ibland även om min träning. Just nu går min träning runt utan några större utmaningar. Det blir ungerfär 3 gånger i veckan vilket blir lagom när man ska få ihop livet med barn och jobb också. Jag blandar med Spinning, Crosstraining och vad man hos Sats kallar för Shape, funktionell träning. Det finns ett pass till som jag vet att min kropp mår väldigt bra av och det är BodyBalance, men just nu är det på en dag och tid som inte passar mig perfekt men ibland får jag till det också. Det jag skulle vilja få till är löpning också. Det gick bra i somras, men sen hösten kom har det blivit sämre. Jag har så svårt och tycka att det är kul. Men jag slutar aldrig hoppas på att jag en dag ska tycka att det är riktigt kul.

 

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13 14 15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2012 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se