Direktlänk till inlägg 9 december 2012

Snö och helg

Av Åse - 9 december 2012 21:51

I lördags åkte vi till landet för att skotta fram vårt hus. Mamma var ute i fredags och skickade hem den här bilden.

Så planen att åka ut efter jobbet på fredagen skrotade, kände inte för att komma ut i mörkret och försöka ta sig fram. Istället tänkte vi att vi åker ut över dan för att skotta och fixa för att sen åka hem eftersom det var handboll ruskigt tidig på söndagsmorgonen för delar av familjen. 

Det var en helt fantastisk lördag. Sol, mycket snö och mycket att skotta.

 

 

När eftermiddagen kom och vi hade fikat och funderade på att åka hem, sa storasyster S ifrån. Hon ville minsann vara kvar på landet. Hon tycker att det är trist att det alltid är handbollen som styr våra helger. Så vi bestämde oss snabbt för att hon och jag skulle vara kvar på landet och de andra skulle åka hem efter middagen på kvällen. Eftersom vi inte alls planerat detta fick vi sätta oss i bilen och åkte in til Nynäs för att handla lite middag och frukostmat.  Måste säga att det var väldigt skönt att få vara kvar och mysa på landet. Sen kom jag på att jag inte hade någon bra stickning med mig. Panik? Ja lite. Jag hade med mig min pendeltågsstickning, ett par muddar, där jag var på slutet av första mudden och hade inte med mig allt för att kunna starta mudd nummer två. Men som tur var hade jag faktiskt en stickning som ligger på landet för just det här om man glömmer hemma. Puh vad skönt. Kvällen var räddad.

Nu har det blivit en hel veckas uppehåll med träningen. Känns trist men så blir det ibland. Den här gången är det lite snöoväder och annat som kommit emellan. Men lite träning blev det ändå med tanke på allt skottande i helgen.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2012 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se