Direktlänk till inlägg 18 december 2012

Dåligt planerad sjugstuga

Av Åse - 18 december 2012 10:29

Redan i fredags kände jag något i kroppen som skulle kunna bli "sjukt" Har försökt hjälpa kroppen med c-vitamin och "gröna" drinkar med massor av nyttigheter. Men i söndagksväll gick det inte längre. Efter att ha ätit en härlig skaldjursmiddag däckade jag i soffan. Så igår och även idag har jag stannat hemma. Var inte riktigt vad jag hade planerat den här veckan. Tanken var att jobba på i början av veckan för att sen kunna trappa ner i slutet på veckan för att julmysa. Nu får vi se hur det blev. Jag känner mig iallafall bättre idag än igår.


 (bilden hämtad på nätet, vet inte ursprunget)

Att jag var dålig igår vet man när man inte ens orkar sticka. Stickade bara några varv på en ny stickning som jag startade i söndags. Jag har ett tag sugit på ett mönster på en ny kofta. Men när jag skulle köpa garnet Nepal insåg jag att det inte var mitt typ av garn. Visst, fantastiskt mjukt men alldeles för tjockt för mig. Jag gillar ju som bekant att sticka koftor i Fabel. Skulle gärna sticka den här modellen i Fabel, men orkar inte ens fundera på att räkna om mönstret. Fick tänka om och hitta någon annan kofta att sticka. Då jag stickat 3 Fabelkoftor i olika modeller hittade jag inget nytt mönster i Fabel som tilltalade mig. Men jag hittade ett mönster i Verdi. Inte ett garn jag kanske vanligtvis skulle välja, men priset och modellen tilltalade mig, så nu får det bli min julstickning.

 
ANNONS
 
garnlivet

garnlivet

20 december 2012 09:20

Krya på dej !

http://garnlivet.bloggplatsen.se

Åse

20 december 2012 23:11

Tack, idag kom jag iväg till jobbet.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2012 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se