Direktlänk till inlägg 30 december 2012

Lång julpaus

Av Åse - 30 december 2012 22:39

Det blev en lång julpaus utan bloggande. Valde att inte ta med datorn till landet när vi åkte dit före jul, och valde att inte blogga från mobilen. Men nu är vi tillbaka hemma för att som vanligt fira nyår med våra grannar.

Det har varit en väldigt lugn och skön julhelg med massor av slappande. Inte en minuts tränande mer än skottning de första dagarna innan tövädret kom. Men det känns ändå bra. Jag är oehört taggad att komma igång med träningen igen. Ibland tror jag faktiskt att det är bra att ta lite paus, bara den inte blir för lång.

Så här vackert var det med alla snö helgen före julafton.

Vårat hus fotat från stranden

Så här mycket snö låg det på kvarnstenen

Precis före jul köpte jag garn för att börja sticka en ny kofta, men efter att ärmhålorna blev till så har jag tappat lite sug på att sticka den. Istället letade jag upp mina reservstickningar jag har liggandes på landet.

Dels min Curlicue som jag haft som belöningsstickning, men nu fick det bli två nya sektioner stickade. Så här såg den ut efter 9 sektioner.

Glömde ta kort efter de två nya jag gjorde nu.

Sen blev nästan min stickade flätväska klar. Här är en bild innan jag fått till handtaget. Mönstret är Quinn Cabled Bag.

 


 
ANNONS
 
Jenny

Jenny

31 december 2012 04:07

Vilken fin kabelstickad väska :-) Ser avancerat ut.

http://blandkobbaroskar.blogg.se

Åse

31 december 2012 17:06

Tack! Ser mer anvancerat ut än det är ;-)

 
Monica

Monica

31 december 2012 22:14

Så det blev en Quinn väska! Vad anlände du för garn, den ser jättefin ut! Och Gott nytt år!

http://Kamolini.blogspot.com

Åse

1 januari 2013 00:58

Japp, karisma som jag hade hemma.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2012 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se