Alla inlägg under december 2012

Av Åse - 6 december 2012 22:29

Ja, nu har vi iallfall fått snö. Trots att det igår tog väldigt lång tid att komma hem från jobbet så tycker jag att det är härligt med all snö.

Gårdagen började med att pendeltåget inte gick som det skulle, så jag tog buss och tunnelbana. Eftersom jag börjar resan i änden på tunnelbanan fick jag sittplats. Så jag kunde sitta och sticka hela vägen in till centralen. Tittade upp ibland och insåg hur mycket folk det var. Funderade ibland under dan hur det skulle gå att komma hem. Sitter sju trappor upp och när jag tittade ut såg det ibland ut som om det snöade uppåt. Hemresan blev lite struligare än vanligt. Började med att försöka åka pendeltåg, men fick efter ett tag byta och försöka åka tunnelbana Det gick lite bättre även om det tog tid och innebar byten, väntan och till slut enorm trängsel. Men från min ändstation fick jag sen gå hem vilket tog ungefär 30 minuter i all snö.

När resan tar så här lång tid är det fantastiskt att ha något bra att lyssna på. Jag har precis hittat det här med poddradio så igår lyssnade jag på Stickpodden hela vägen hem. Men under promenaden stängde jag av och bara njöt av all snö och att jag redan på morgonen tänkte till och tog bra skor och kläder på mig.

För tre år sen inskaffade jag min täckkjol. Tyckte den var dyr då, men så mycket som jag har använt den och så skönt som det är att ha den är den värd varenda krona.

 

Bilden är lånad från Stadium.


ANNONS
Av Åse - 2 december 2012 21:57

Så var det första advent igen. Känns som det inte var så länge sen sist, men det var ju bara ett år sen. Och vilken perfekt första advent. Vacker snö, blå himmel och 6 minus. Det blev en härlig promenad till Plantagen för inköp av lite blommor. Så här vackert var det i fredagskväll utanför fönstret.

 

Adventsstakar och stjärnor fick jag upp igår. Äldsta dotterna S har gjort iordning ett bord med vårt virkade pepparkakshus,tomtar och snögubbe. Iår får det dela plats med datorhögtalarna.

 

Skulle varit iväg och tränat i eftermiddag också, men kroppen kändes tung och hade ingen energi, så jag hoppade över träningen idag. Kändes ovanligt bra att för en gångs skull inte tvinga sig iväg även om jag vet att de gånger jag tar mig iväg så är känslan kanon efteråt.

ANNONS

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2012 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se