Direktlänk till inlägg 7 januari 2013

Provat ny träning

Av Åse - 7 januari 2013 14:21

Ny termin - ny träning. Idag på lunchen passade jag på att prova nytt träningskoncept hos SATS, Trigger Point. Myofascial självmassage skriver SATS själva. Det var en lugn träning, om man nu vill kalla det träning då man inte blir svettig eller andfådd, men förmodligen otroligt välbehövligt för kroppen. Och ont gjorde det på några ställen och då ska man nog säga att kroppen behöver det. Jag kommer försöka fortsätta några gånger till, men tror tyvärr att just den här klassen blir en sådan som får stryka på foten när man kommer längre in i terminen och kalendern blir full av en massa jobb istället för träning. Då blir jag sådan som prioriterar hård och jobbig träning framför lugn träning.

Men man jobbade iallafall med en liten boll och en rulle som man satte på olika delar av kroppen som skulle masseras. Skönt är det i kroppen nu. Men ikväll blir det ett hårt spinningpass för att få svettas lite.

                                      

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30 31
<<< Januari 2013 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se