Direktlänk till inlägg 8 januari 2013

Ny kusin

Av Åse - 8 januari 2013 22:21

På nyårsdagen fick vi en ny kusin. En söt liten flicka såg världen. Sista tiden har vi hållit tummarna för att hon skulle hålla sig förbi julafton och när vi passerat den så tyckte vi att hon borde vänta även till efter nyår. Jag höll tummarna för den 2 januari, men hon hade lite mer bråttom och kom på eftermiddagen den 1 januari. Imorgon ska vi åka och hälsa på. Självklart har jag tagit chansen att få sticka något gulligt. Eftersom vi visste att det skulle bli en flick kunde jag välja ett väldigt "flickigt" garn. Hade lite rester av härliga Fabel hemma och hittade ett passande mönster på Garnstudio. Istället för knappar valde jag att sy dit små band. Stickade även ett par passande sockor som fanns i samma mönster. Men sen hade jag lite mer garn kvar och virkade ett par tossor i dubbelt garn. Kanske blir det lite mer småkläder stickade framöver.

 


 
ANNONS
 
Helen

Helen

9 januari 2013 08:14

Vilken bra början på det nya året :-)

http://www.ostickat.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30 31
<<< Januari 2013 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se