Direktlänk till inlägg 20 januari 2013

Helg på landet

Av Åse - 20 januari 2013 18:43

Så har det varit en helg på landet igen. Kom ut på fredagen och huset var varmt tack vare mamma som kommit ut på dan och kunnat höja värmen på luftvärmepumpen. Det är en bra uppfinning det där med luftvärmepump. Halva familjen var kvar hemma eftersom det skulle spelas lite handbollsmatcher på lördagen. Men jag och storasyster S hade en mysig fredagskväll och skön lördag. Tyvärr hade det ju snöat på isen som var så fantastisk för 14 dagar sen, men vi lyckades skotta fram både en liten plan och roliga gånger i snön. Kusinerna och vi åkte. Tyvärr var det ca 2 cm porös is under snön som gjorde det lite svåråkt.

 

På kvällen innan middagen gick vi ut igen. Tog med oss marschaller och eldkorgen. Gick ner på isen och åkte runt och hade urmysigt. Barnen hade hur mycket ork som helst trots -15 grader. tyvärr fick jag inte till några fina bilder. Svårt det där med att fota i mörker. Sen var det gott att gå in och laga till en Kreolsk gryta till middag.

Idag blev det ännu en strålande dag och hela 10 grader varmare. Vi var på isen i flera timmar. Åkte skridskor, promenerade och bara satt i solen. Värmde choklad och marschmallows till barnen. Mumsigt.

Valde att vara kvar på landet idag istället för att åka hem och träna. Träna får jag göra en annan dag. Snart kommer middagen hem, har valt att köpa hem mat från Grekiska kolgrillen. Sen blir det en stunds stickning i soffan.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30 31
<<< Januari 2013 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se