Direktlänk till inlägg 27 januari 2013

Aktiv söndag

Av Åse - 27 januari 2013 22:06

Sitter i soffan är lite trött. Men det får man vara på söndagskvällen. Eller är det då man ska vara utvilad och pigg för en ny arbetsvecka? Den här helgen har inte varit en lugn helg, men laddad kan man bli ändå. Idag tog vi lite sovmorgon, åt en härlig frukost med äggröra i bacon. Sen åkte jag i lillasyster E skridskor med mormor. Först ett varv på Drevviken, men där var isen förstörd av bilar som kört racing såg det ut som. Då åkte vi vidare till Magelungen. Där var det bättre is. Åkte ett varv tillsammans och sen tog jag ett extra varv i lite högre tempo. Andra halvan av familjen var hos farfar.
Kom hem, åt lite lunch bytte om och hela familjen åkte till MC-mässan. Två timmar där och längtan till våren började komma. Men jag har gärna lite vinter till. Vill gärna åka lite mer skidor. Så nu har jag lite ont i kroppen efter gårdagens träning och dagens skridskor. Imorgon blir det Trigger Point. Skönt för trötta muskler.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30 31
<<< Januari 2013 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se