Alla inlägg under januari 2013

Av Åse - 20 januari 2013 18:35

Igårkväll satte jag mig ner med mobilen och skrev ett trevligt inlägg om vår härliga lördag på landet. Men när allt skulle laddas upp så försvann hela inlägget. Trist trist. Sen orkade jag inte skriva om det så snart blir det ett inlägg om hela helgen.

ANNONS
Av Åse - 16 januari 2013 20:46

Idag köpte jag mig en ny kaffemugg till jobbet. Kunde inte låta bli när jag fick syn på den här koppen på Åhléns. Egentligen är det en hel serie, men jag nöjde mig med kopp till jobbet och mjölkkanna till landet.

ANNONS
Av Åse - 13 januari 2013 19:41

Igår blev det två träningspass. Först nya 30-20-10 på Sats. Grymt intensiv intervallspinning. Direkt efter 30 min Core. Bra kombination. Samtidigt hade lillasyster E kört två handbollsmatcher med vinst. Vi avslutade dagen med lite fika i Farsta och såklart lite garnköp. Idag blev det först lite skidor på golfbanan på Ågesta. Härligt att få åka i solen men så mycket folk. Kaos på parkeringen men ok i spåren. Dagen har jag sen avslutat med ett Shapepass. Kroppen känns just nu ganska mör. Så nu ska jag sätta mig i soffa med kaffe, stickning och förhoppningsvis något bra på tv.

Av Åse - 8 januari 2013 22:21

På nyårsdagen fick vi en ny kusin. En söt liten flicka såg världen. Sista tiden har vi hållit tummarna för att hon skulle hålla sig förbi julafton och när vi passerat den så tyckte vi att hon borde vänta även till efter nyår. Jag höll tummarna för den 2 januari, men hon hade lite mer bråttom och kom på eftermiddagen den 1 januari. Imorgon ska vi åka och hälsa på. Självklart har jag tagit chansen att få sticka något gulligt. Eftersom vi visste att det skulle bli en flick kunde jag välja ett väldigt "flickigt" garn. Hade lite rester av härliga Fabel hemma och hittade ett passande mönster på Garnstudio. Istället för knappar valde jag att sy dit små band. Stickade även ett par passande sockor som fanns i samma mönster. Men sen hade jag lite mer garn kvar och virkade ett par tossor i dubbelt garn. Kanske blir det lite mer småkläder stickade framöver.

 


Av Åse - 7 januari 2013 14:21

Ny termin - ny träning. Idag på lunchen passade jag på att prova nytt träningskoncept hos SATS, Trigger Point. Myofascial självmassage skriver SATS själva. Det var en lugn träning, om man nu vill kalla det träning då man inte blir svettig eller andfådd, men förmodligen otroligt välbehövligt för kroppen. Och ont gjorde det på några ställen och då ska man nog säga att kroppen behöver det. Jag kommer försöka fortsätta några gånger till, men tror tyvärr att just den här klassen blir en sådan som får stryka på foten när man kommer längre in i terminen och kalendern blir full av en massa jobb istället för träning. Då blir jag sådan som prioriterar hård och jobbig träning framför lugn träning.

Men man jobbade iallafall med en liten boll och en rulle som man satte på olika delar av kroppen som skulle masseras. Skönt är det i kroppen nu. Men ikväll blir det ett hårt spinningpass för att få svettas lite.

                                      

Av Åse - 6 januari 2013 20:33

Precis hemkommen från ännu en härlig helg på landet. Igår var det sol och vi åkte till Lövhagen i Nynäs och gick en skön promenad. Den blev det klassisk fika på konditoriet "mitt i byn". Idag var det lite grått men.ändå ljust dom mitt på dagen gav lite blå gluggar och sol. Vi borrade i isen och utanför våra bryggor var det mellan 5-10 cm. Så vi vågade oss ut ned sparken och mormors långfärdsskridskor eftersom våra skridskor var kvar hemma i stan. Härlig känsla så nu håller vi tummarna på att veckan blir snöfri så vi kan åka ordentligt nästa helg.

Av Åse - 4 januari 2013 14:22

Idag blir det ut till landet igen efter jobbet. Övriga familjen är redan på plats skickar fantastiska bilder. Man kan tro att det har blivit vår därute.

Så här såg det ut helgen före jul.

 

Och så här ser det ut nu på eftermiddagen

 

Man kan inte tro att det bara är två veckors skillnad på bilderna. Bilden ger härlig vårkänsla, men jag vill faktiskt inte ha det nu. Jag vill fortfarande ha vinter med snö och is så man kan åka skidor och skridskor. Det enda som faktiskt kan bli bra nu är om det blir kallt, för då blir det förmodligen kanonis.

Av Åse - 2 januari 2013 22:14

Nu är min väska klar. Mönstret är Quinn Cabled Bag. Garnet jag använt är Karisma. Hade lite rester som precis räckte. Det blev ca 2 dm kvar och då hade jag inte gjort axelremmen, så till den fick jag ta andra rester jag hade hemma. Nu av Järbo Raggi. Det är bra att ha lite olika garnrester liggande hemma. Känns alltid bra när man använder rester istället för att köpa nytt.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27
28
29
30 31
<<< Januari 2013 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se