Direktlänk till inlägg 12 februari 2013

4good kväll

Av Åse - 12 februari 2013 19:48

Igår var jag på föreläsning med 4good. En härlig kväll med mycket inspiration. Några bra föreläsare och tyvärr en tråkig intervju.

Kvällen började med Bea Uusma Schyffert som berättade om sin fascination för Nordpolen och för att lösa Andrées gåta. Och hon pratade om när hon bytte från frilansande illustratör till läkare.

Sen var det Magdalena Graafs tur. En dålig intervjuare med en person som inte verkade vilja bli intervjuad. Synd då jag tycker att boken "Det ska bli ett sant nöje att döda dig" är en bra bok. I pausen som följde fick vi gott bubbel och lite choklad. Efter pausen kom Trine Grönlund in och pratade om sin SLOW-rörelse. Helt rätt att stanna upp och ta ett andetag innan man går vidare. Kvällen avslutades med en kaxig Paolo Roberto som gick hårt åt olika dieter och istället talade om att man ska äta riktig och god mat och röra på sig. En goodiebag fick vi som innehöll lite smått och gott. Oftast är jag otroligt peppad och sprudlande när jag har varit på dom här kvällarna, men igår var den tyvärr inte lika bra som vanligt. Saknade lite skratt och glädje.


 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se