Direktlänk till inlägg 22 februari 2013

Enkel mössa

Av Åse - 22 februari 2013 06:44

Haft ett litet uppehåll här. Men sen sist har det iallafall blivit en stickad mössa. Ingen vill ställa upp som modell så det blir en tråkig platt bild. Har haft den son pendeltågsstickning. Ribbstickad i Alpaca. En modell som vi alla har i olika färger. Maken hade tappat sin vita och önskade en ny.
Fick ihop det sista då jag åkte fram och tillbaka till Göteborg i måndags. Det blev några timmar med stickning och bra poddradio i öronen. Jag har just nu helt slutat lyssna på ljudböcker och lyssnar bara på bra poddar.
Passar bra att lyssna när man är ute och går också. Vi har stegtävling igen på jobbet så nu blir det en del promenader både hemma och mellan jobbet och Södra station då är det skönt med något bra i öronen.
Idag är det härlig fredag igen och nästa vecka blir det sportlov. Vi ska som vanligt åka till stugan i Härjedalen, ska bli härligt med skidåkning.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2013 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se