Direktlänk till inlägg 3 mars 2013

Sportlov

Av Åse - 3 mars 2013 21:36

Vi har varit i Härliga Härjedalenn på sportlov. Men ett sportlov inte riktigt blev vad vi tänkt oss. På måndagen skulle lillasyster E prova sin nya snowboard i en backe precis utanför huset. Och det är väl så man inte ska göra, för redan på tredje försöket så ramlade hon och gjorde illa armen ganska rejält. Vi ringde direkt till Fjällhälsan i Hede och fick åka ner direkt. Tyvärr var röntgen trasig men läkaren klämde och kände och gissade på en stukning. Vi åkte hem med en linda runt armen. Men nästa dag hade hon fortfarande väldigt ont så vi åkte ner igen för att röntga armen när röntgen fungerade igen. Läkaren tittade på bilderna men kunde inte se något allvarligt. Men han ringde senare på kvällen och sa att man funnit en spricka, men att det räckte med en lindad arm. Så resten av veckan blev en väldigt lugn vecka. Storasyster S hade dessutom feber och ont i halsen de tre första dagarna. Jag och maken fick roa oss själva med längdskidåkning och lagning av skotern.

På måndagskvällen fick en helt fantastisk åktur. Vi började med solnedgång och vacker himmel.

 

Riktigt fina spår hade vi också.

 

Jag åkte två varv och på sista varvet kom den fantastiska fullmånen upp över trädtopparna. Det blir en sån där magisk stund att stå där på myren och bara titta och njuta. Livskvalité.

 

I slutet på veckan började det blåsa rejält och vi bestämde oss för att åka hem en dag tidigare än beräknat. Så när vi satt och åt lunch innan vi skulle åka hem ringde läkaren igen för att komplettera ett par saker. Jag passade på att fråga om det fortfarande skulle göra så ont som det gjorde och då hade han blandat ihop vår dotter med någon anna och rekommenderade oss att komma ner igen och gipsa armen. Så nu är det gips i 4 veckor som gäller. Trist då hon älskar att spela handboll och nu blir det vila och rehab.
 
ANNONS
 
Monica

Monica

4 mars 2013 21:04

Usch vad trist för E! Det tar ju några veckor efter avgipsning innan hon kan börja spela igen... Se till att handen inte är svullen genom att göra pumpövningar med den i högläge-superviktigt!

http://kamolini.blogspot.com

Åse

4 mars 2013 21:30

Ja trist är det, hon klättrar redan på väggarna ;-) tack för tipsen.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se