Direktlänk till inlägg 6 mars 2013

Stickat i fjällen

Av Åse - 6 mars 2013 18:14

Stickade lite gjorde jag i fjällen också utöver mina turer till läkaren och härliga skidturer. Som vanligt blev det inte lika mycket stickat som jag tror innan. Jag gillar att läsa och bara sitta och njuta av utsikten när jag är där också. Sån här fantastisk utsikt har vi från frukostbordet.

 

Jag känner hur jag ibland fastnar och sitter och tittar. En dag tror jag faktiskt att jag såg en rovfågel på avstånd. Hann inte få fram kikaren så jag såg vad det var. Men det är något jag aldrig sett här förrut. Annars var det ovanligt lite djurspår iår. En hare och en räv kunde jag se spår av, något år misstänker vi faktiskt att vi hade Lo-spår vid huset.

Något jag stickade och som var riktigt roligt var armband. Såg mönstret via 365 saker du kan sticka. Där fanns det här härliga mönstret hos Stickistäv. Snabbstickat var det och det gick snabbare för varje armband jag gjorde. Jag gjorde mina i rester av Drops Alpacka.

     

Det blev flera härliga färger, insåg att ljust garn var bättre än mörkt garn.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se