Direktlänk till inlägg 26 mars 2013

Fazer Blogger Boot Camp 2013

Av Åse - 26 mars 2013 06:59

Sent om sider ska jag berätta om min härliga träningsdag. En hektisk vecka och trasig dator har tyvärr försenat inlägget. Förra lördagen klev jag som sagt upp i ottan för att ägna mig åt en dag med träning. Det var dags för Fazer Blogger Boot Camp 2013. Första träningspasset börajde 8.00 Vi var ca 130 härliga tjejer som höll igång hela dagen.

 

Startade lugnt med ett pass "Self myo facial release". Vi rullade våra muksler och bindväv samt tränade balans, välbehövligt och skönt. Att rulla muskler ar ontskönt. Jag har provat det på SATS, där heter det Trigger Point och har märkt resultat, t ex djupare och starkare knäböj. Efter det fortsatte jag med "Fighting spirit", ett boxpass, tyvärr inte så jobbigt som jag förväntade mig, men det var kanske bra då sista passet före lunch blev en riktigt härlig cykelklass, "Eupfhoria" med Jessica Clarén. Skön musik och lite annorlunda upplägg än vad jag är van vid. 

Sen var det god lunch från Fazer. Så perfekt att slippa ta med matlåda. Nu blev lunchen både god och nyttig med lagom innehåll för att ladda upp inför eftermiddagen.

Efter lunch följde ett danspass "Latin Fusion" med Cecilia Ehrling. Mycket koordination som jag inte riktigt hängde med på men som ledde till härliga skratt längst bak i klassen. Efter dansen blev det ytterligare ett härligt pass med Jessica Clarén, "Dynamiska rörelsekedjor". Ett tufft pass som påminner mycket om den Shape jag tränar i vanliga fall. Helt i min smak. Trodde jag skulle avsluta dagen med ett lugnt pass, men icke. Sista passet "Soma" ett nytt pass som lanseras nu i vår. Passet hölls av Cecila Gustafsson som har tagit fram den här träningen. Jag kan inte riktigt förklara träningen, inför valet av passet kom den här beskrivningen "En träningsform där man strävar efter den perfekta kroppen. Den perfekta kroppen är den kropp som är balanserad, som rör sig obehindrat i fullständiga rörelsebanor, som inte är tyngd av smärtor och som är frisk inifrån och ut". Önskar att jag hade haft en fräsch kropp för att klara av passet som jag absolut tyckte var häftigt, men med en kropp som kört 5 träningspass fick jag lov att emellanåt bara titta på. Kommer absolut vilja prova igen. Här är några fantastiska bilder på hur det såg ut. Min kropp hade den här lördagen långt kvar till detta, men en dag då kanske även jag kan.

   

 

Vi fick en fantastisk goodibag från alla sponsorer.

I goodiebagen låg: Bröd. konfektyr samt bok från Fazer. Tights, shorts och t-shirt från Reebok. Linne från Röhnisch(dessutom fick vi sport-bh på plats!). Rabatt hos Löplabbet. Linne från Casall. Handduk från SATS. Vatten från Bonaqua, putsduk från Microsoft, tandkräm från Oral B. Tidningar från Fitness Lifestyle och STARK magasin. Hänglås från Abus/Habogruppen, rabattkupong på träningsresa med Inshapetravel , proteindryck från Valio. Gainomaxbar, postureband från Runday/Swedish posture, nötmix från OLW och rabatt hos WomensSportswear! 

Hela dagen hade vi möjlighet att hålla energin på topp. Av Fazer fick vi:

Frukost:
Rågkuse med ägg, majonnäs, gurka och smörgåskrasse, åh så god!

Fruktkuse med lagrad prästost, lufttorkad skinka, tomat och basilika, provade tyvärr inte.

Rågform med tonfiskröra av keso, äpple och gräslök, mumma!

Lunch:

Inkokt lax med dillmajonnäs och rostad matvetesallad, helt perfekt lunch och mycket gott.

Mellanmål:

Sviktat tunnbrödswrap med skinka, senap och krispiga grönsaker, provade tyvärr inte.

Fruktkuse med fetaost- och olivkeso, avokado och tomat (vegetarisk) JAA va gott

Sviktat tunnbrödswrap med rökt lax, färskost med pepparrot och romansallad, supergott!

Middag:

Kycklinglårterrin med senapskräm och vårgrönsaker, så gott att jag tog två portioner och livsandarna återvända efter en hård dag.

Tonkapudding med äppelkompott och brödkräm, den bästa efträtten på länge, frågade om receptet direkt av kocken som gärna förklarade för mig, men det låter ju så lätt då, sen kommer man hem och har glömt hälften. Önskar jag kunde hitta receptet skrivet någonstans. Brödkrämen vad gudomlig.

#bästakäket och @fazersverige

Här var alla härliga sponsorer som såg till att vi kunde ha denna härliga dag. Utan dom ingen dag. Många av dom fanns även i montrar och bjöd på härliga saker under dagen. Bland annat så hade Oral-B en juicebar med många goda juicer som jag provade under dagen. Jucierna kom från Squeezed Up Juicebar.

    

Kvällen avslutades med en god middag, härliga prisutdelningar. Avslutade jag dagen redan kl 22. Tog min packning och goodiebag och åkte hem. Trött i kroppen men påfylld av massor av träningsinspiration och energi för att möta våren som jag hoppas kommer vilken dag som helst.

Sist men inte minst de tre eldsjälarna som såg till att denna dag blev till en fantastisk dag och de härliga medhjälparna. 

TACK!

Mikaela Mela Litman, Terese Alven och Sofia Bursjöö


Alla bilderna kommer från Träningsevent.

 
ANNONS
 
Annah

Annah

4 april 2013 22:13

Visst var det en härlig dag!

Undrar också över efterrätten. Du har inte fått något mer svar på hur den skulle göras. Undrar både över tonkapannacottan och brödkrämen... mums!

http://elsklingen.se

Åse

5 april 2013 18:50

Ja det var kul. Frågade kocken om brödkrämsreceptet, han förklarade och det låt så lätt, men tror du jag kom ihåg det när jag kom hem? Nope.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se