Direktlänk till inlägg 28 mars 2013

Vi drar till fjällen

Av Åse - 28 mars 2013 12:49

Eftersom sportlovet inte riktgit blev som vi tänkte oss bestämde vi oss i veckan för att åka till fjällen igen. Dock bara över påskhelgen. Vädret ser otroligt lovande ut.

 


Kan inte bli bättre för lite skidåkning på både längden och bredden.

Idag har jag valt att jobba hemma så att vi kommer iväg på ett bra sätt när hela familjen är samlad. Det lär bli fler än vi på vägen. När jag jobbar hemma brukar jag "gå" till jobbet. Vilket betyder att jag ger mig ut på en promenad som motsvarar ungefär den tiden som jag annars har för att åka tåg till jobbet. Så idag blev det en väldigt frisk promenad eftersom jag valde kläder efter hur det såg ut och glömde titta på termometern. Det borde man ha lärt sig den här veckan. Men jag gick mig varm. På min promenad går jag utmed ett vattendrag mellan två sjöar och där fick jag syn på spår från bäver. Helt fantastiskt tycker jag så nära Stockholm.

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se