Direktlänk till inlägg 12 maj 2013

Helg med kalas

Av Åse - 12 maj 2013 20:36

Lite längre ledighet har tillbringats på landet. Jag valde att jobba på fredagen, men övriga familjen var på landet i 4 härliga dagar. Lite svalare än i stan pga närheten till det kalla vattnet. Men ändå skönt. Vackra solnedgånger har det varit flera kvällar. Den här är från baksidan av vårat hus.

Det har blivit lite krattat och båten är förberedd för att slänga i. Men vi har mest tagit det lugnt och njutit av ledigheten. I lördags fyllde min yngsta dotter 12 år. Tänk vad tiden har gått fort. Många fina presenter och vi bjöd på hamburgare med tillbehör, kakor och tårta. Självklart hissade vi flaggan på morgonen.

 

Idag söndag har det varit dop. Vår yngsta och fjärde lilla kusin blev döpt idag. Det är alltid lika härligt med barndop. Det blir så avslappnat i kyrkan. Känns bra också att få gå i kyrkan med glädje. Sista året har tyvärr innehållit flera kyrkobesök som varit lite mer sorgliga.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se