Direktlänk till inlägg 26 maj 2013

25-år på samma jobb

Av Åse - 26 maj 2013 19:41

Verkar som jag bara får till det att skriva på söndagar just nu, men så blir det ibland. Förra fredagen blev jag firad på jobbet. Alla vi som började 1987 blev bjudan på 25-årslunch och fick en fin 25-årsgåva av jobbet. Inte tänkte jag att skulle vara kvar när jag hoppade på det här jobbet direkt efter gymnasiet. 25 maj 1987. Till och med några veckor innan skolan faktiskt var slut. Men jag blev erbjuden jobb och rektorn gav mig tillåtelse att börja. Hur lycklig var inte jag som hade jobb direkt, men måste ändå säga att jag missade gemenskap genom att inte vara i skolan de sista veckorna. Och jag trivs fortfarande otroligt bra på jobbet, så det lär bli några år till. Gåvan fick vi välja för några veckor sen. Det fanns den klassiska guldklockan, lite olika smycken och glas att välja mellan. Inte helt lätt, men jag valde ett par örhängen som jag blev väldigt nöjd med. Bättre i verkligheten än de var på bilden när jag valde. Vitguld, pärla och briljanter. Nästan så fint att man inte vågar använda.

Efter alla mina ugglor har jag inte riktigt kommit vidare med något projekt. Virkar lite på en dödskallesjal, som jag förra helgen fick repa upp. Hade kommit till 4 dödskallar på bredden när jag såg att jag gjort fel på alla mina dödskallar. Så jag började om från början, men är faktiskt ikapp. Har haft ett par sockor som vanligt till pendeltågsstickning. Ska bara fästa trådarna på dom. Får se vad det blir nu som pendeltågsstickning. Sockor?

Träningen rullar på lite så där lagom bra. Kommer iväg till Sats ett par gånger i veckan, men tyvärr blir det inte så mycket mer. Anmälde mig i torsdags till nästa härliga event be your best convention #beyourbest på Allt för Hälsan-mässan i november. Härligt att ha något riktigt roligta att se fram emot. För just nu ligger tillochmed mina härliga promenader nere. Fick dock till 6 km härlig morgonpromenad i lördags med avslutande planka, kanske kanske vänder inspirationen nu.

 
ANNONS
 
ingamay

ingamay

3 juni 2013 19:07

Fick min 25-årslunch på Gondolen och jag valde guldarmbandet. Sen fick jag förmånen att få avtalspension när jag fyllde 55

http://www.boxtown.nu

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se