Direktlänk till inlägg 28 maj 2013

Farfars ek

Av Åse - 28 maj 2013 13:59

På landet har vi tomten full av härliga stora ekar. Dock är dom inte lika härliga när man ska kratta upp löven. Men att de är så vackra göra att jag gärna krattar på våren. Det är lite terapi och kratta och se hur fint det blir efteråt.

För ett par år sen fick jag syn på en väldigt fin ek hemma hos en kompis. Den var gjort i ståltråd och hon hade köpt den på trädgårdsmässan. Jag glömde bort trädet och av en slump var jag i Sturegallerian för ett tag sen och då fanns trädet där igen i en utställningslokal. Jag tog med mig ett visitkort hem och kontaktade konstnären, Matilda Bengtsson. Beställde två små träd, ett till mig och ett till min mamma som hon skulle få på morsdag. Vi har nämligen en STOR ek mellan våra hus på landet. I söndags fick jag äntligen ge bort det fina trädet och samtidigt ställa fram mitt eget. Jag har ännu inte hittat den perfekta platsen för trädet, men jag vet att det ska stå lite för sig själv och med vit bakgrund. Här är det fotat hemma i köket, men det är på landet det ska stå. Försökte få med den vackra skuggan, men misslyckades ser jag nu. Bildet ser ok ut i litet format, men inte här. Det får bli en ny bild när jag har hittat platsen för där det ska stå.

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Maj 2013 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se