Direktlänk till inlägg 28 juli 2013

Semester

Av Åse - 28 juli 2013 22:30

Just nu har jag semester. Har haft två veckor och har två veckor kvar. Men ännu längre semester har jag haft från bloggen. Har varit skönt då jag inte känt mig motiverad att skriva. Framförallt för att min stickning har nästan legat nere ett tag.

Men som sagt nu har jag haft två fantastiska veckor och utanför fönstret kommer nu de första regndropparna under semestern. Vi har hela tiden varit i vårt härliga hus på landet. Tagit det väldigt lugnt. Njutit av värmen och solen. Åkt ut till stranden på Järflotta, njutit av vår egen brygga och gräsmätta. Flanerat i Nynäshamn. Tagit vår lilla båt till Askö där kompisar låg ute med sina stora båtar för helgen. Själva har vi en liten styrpulpetare, men vi fick en fantastisk resa hem i solnedgången igår.

Min yngsta dotter som skulle haft en härlig handbollsvecka på Stadium Sportscamp gjorde illa sig två dagar innan det var dags att åka, så den veckan fick ställas in. Ett djupt jack i knät, men som nu efter tre veckor börjar se bra ut. Det blev sytt och fick inte böjas på en vecka och kryckor. Men nu är hon tillbaka och springer, badar och åker vattenskidor som vanligt.

Nu på semesterna har jag kommit igång med vardagsträning. Morgonpromenad varje morgon, en dag blev det en härlig kajaktur på plattvatten istället. Sen har det varit lite olika typer av träningspass på eftermiddagarna. Inspirerad av #sommarfys av träningscoachen Åsa på Din Träning.

Jag valde att innan semestern skriva ner alla sommarfys från 2012, och har haft det som mall till min träning. Då jag inte älskar att springa, har jag några gånger valt att cykla istället. Från stugan till Ankarudden är det 1 mil så det blir 2 mil fram och tillbaka som känns lagom. Det är både härliga platta vägar och ett par sköna backar.

Och som sagt stickning är det inte mycket med just nu, men till hösten hoppas jag att det tar fart igen.

Här kommer lite blandade bilder från semestern

 

Vår utsikt från verandan som jag aldrig tröttnar på, här har det under sommaren varit makalösa solnedgångar

 

Vår härliga dag på Järflotta

 

Morgonpaddling

    

Askö


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se