Direktlänk till inlägg 25 september 2013

Helg i fjällen

Av Åse - 25 september 2013 09:49

Ett inlägg som jag skulle skrivit för 1 vecka sen, men livet utan dator hemma krånglar till det. Är inte helförtjust i att blogga från mobilen eller "paddan".

Men förra helgen tog vi en miniweekend och åkte till vår stuga i Härjedalen. Det blev ingen semester där i somras och vi kände att vi längtade dit. Det är alltid lika skönt att komma dit. Lugnet och naturen. Kom upp sent på natten då vi startade efter jobbet på fredagen. Men jag orkade ändå masa mig upp på morgonpromenaden. Väldigt vackert trots avsaknaden av sol

 

Då saknaden efter Selma varit stor fick vi förmånen att låna henne över helgen. Jag letar fortfarande lösningar för att vi ska kunna ta över henne.

 

Titta även på min dotters blogg, hon har tagit fina bilder från Härjedalen.

Började sticka på en mönstersocka i bilen på vägen upp. Det är verkligen roligt. Stickar i Karisma, grå och ljuslila. Mönstret från Garnstudio. Men på hemvägen stickade jag förmodligen så intensivt och hade kommit till hälpartiet som kräver lite extra när man har två färger att jag fick otroligt ont i ena skuldran och nacken. Men med lite träning, stretch och spikmatta är jag bra igen. Som pendeltågsstickning har jag just nu en kofta i Fabel. Men det går långsamt. Hinner i stort sett inte sticka på kvällarna just nu. Jag tränar en hel del och har inte hittat in i höstlugnet ännu, men tids nog kommer det också. Försöker träna så mycket som möjligt då jag vill vara i form till 9 november. Då är det Be your best convention, som anordnas av TräningseventAllt för Hälsan - mässan. Ska bli så kul.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< September 2013 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se