Direktlänk till inlägg 2 oktober 2013

Fantastiska höst

Av Åse - 2 oktober 2013 11:49

Jag har haft förmånen att jobba hemma i två dagar. Det är något som jag tycker är skönt ibland för att spara restid och när det är saker man behöver koncentrera sig lite extra på och det kan bli störande när man sitter i kontorslandskap. Men när jag jobbar hemma passar jag på att "gå till jobbet". Vilket betyder att jag startar min promenad hemma när jag brukar gå till tåget och så är jag tillbaks hemma igen när jag brukar landa på kontoret. Det här två dagarna har jag njutit av fantastiska vyer på min promenad. Tänk vad härlig coh vacker hösten är. Minns tillbaka på de höstarna som jag var mammaledig. Vilka härliga promenader det blev. På den tiden hade vi hund också. Perfekt med långa promenader. Tänker på det nu också då jag verkligen vill ta hand om Selma. Sådana här dagar när jag jobbar hemma vore det perfekt. Kan ibland känna det som jag slösar bort min promenad när jag inte har hund med mig. Det skulle ju vara så perfekt. Vi klurar fortfarande på hur vi ska lösa vardagarna om vi skaffar hund.

Men här kommer lite härliga bilder från mina två morgonpromenader.

       

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2013 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se