Direktlänk till inlägg 7 oktober 2013

Måndag, en bra start på veckan efter intensiv helg

Av Åse - 7 oktober 2013 16:22

Härliga måndag, idag har jag kört ett härligt spinningpass på lunchen med fantastiska Jessica Clarén. Är alltid lika hög av endorfiner efter måndagens lunchpass. Sen försvinner ofta eftermiddagen i ett huj  och jag får åka iväg på mediyoga, med Hitta balansen. En lugn avslutning som min kropp behöver men som jag har svårt att förstå att den behöver. Men jag tränar på det.

Förra veckan avslutades med Kanelbullens dag. Jag provade att baka Kanelhjärtan istället för Kanelbullar. Gick sådär, men några bullar såg ändå ut som hjärtan.

 

Som motvikt till alla kanelbullar fick jag på fredagen en härligt fruktkorg av en kompis. Mums vad jag har gottat mig i helgen med alla bär och frukter.

 

Kunde ha både hallon, blåbär och jordgubbar på frukostyoghurten som gav energi till helgens aktiviteter. På lördagen var jag och mina två tjejer och såg Priscilla på Göta Lejon. Vilken show! Härlig musik och ännu härligare kostymer. En bild här som är suddig, men det var mycket paljetter och glamour.

 

Söndagen gick i handbollens tecken. Lillasyster E spelade första steget i Newbody cup. 3 matcher och 3 vinster. Tjejerna spelade en fantastisk handboll och visade på många härliga framspel vilket gjorde att det blev många mål. I sista matchen blev resultatet 26-5 mot ett lag som vi bara för ett år sen spelade ganska jämt emot. Det var fantastiskt kul att få heja fram dom.


Oj vilket spretigt inlägg högt o lågt, träning och annat men inget stickat. Undrar när stickningen ska komma tillbaka till den här bloggen?


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2013 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se