Direktlänk till inlägg 30 december 2013

Dags att börja blogga igen

Av Åse - 30 december 2013 10:36

Snart är året slut och hösten har passerat nästan utan några som helst blogginlägg. Men nu börjar jag hitta tillbaka till både sticklust, virklust och blogglust.

Det är inte så att handarbetet legat helt nere men nästan. Stickar på en kofta där bakstycke och snart ena framstycket är klart, är just nu min pendeltågsstickning, samma kofta som jag har gjort tidigare, men en annan färg. Stickar på ett par mönstersockor, en socka klar och halva skaftet på nästa. Men grå och rosa. Så visst håller jag på, men inget som känts roligt att skriva om här ännu. Brukar vilja visa det som är klart.

Sen det här med att inte ha en dator hemma utan bara mobil och iPad har av någon anledning påverkat mig att blogga mindre. Borde vara tvärtom när man har mobilen med hela tiden och möjlighet att blogga lätt. Kan bara bli bättre. Träning som jag också skriver om ibland har dock fortsatt utan avbrott. Det har blivit 3-4 gånger i veckan och första hösten på länge har jag lyckats hålla kvar ett lunchpass utan att mot slutet hoppa av och välja att jobba istället. Ett medvetet val att jag jobbar bättre och stressar mindre om jag tränar. Plus att jag hittat ett lunchpass som ger mig så mycket energi och endorfinkickar. Spinning med Jessica Clarén. Längtar varje söndagskväll till måndag lunch. Så jag ska alldeles strax springa iväg och få mig en dust, tyvärr inte av Jessica idag, men det ska inte hindra mig, all träning ger härliga endorfiner.

I december hittade jag också ett nygammalt handarbete. Paracordarmband. Började med att jag köpte ett till maken i födelsedagspresent. Tänkte att det där kan väl inte vara så svårt. Kände igen knytningen från andra armband jag gjort. Här. Har även gjort i vaxad bomullstråd, men hade inga bilder. Beställde lite Paracord och vips så har jag gjort mig lite armband. Nästan beroendeframkallande och det går ju så fort att göra. Nu har jag beställt ännu mer och dessutom fått beställning, så här ska knytas armband.

 

 
ANNONS
 
Monica

Monica

30 december 2013 21:51

Kul att "se" dig här igen :-)

http://kamolini.blogspot.com

Åse

30 december 2013 21:53

Tack ;)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2013 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se