Direktlänk till inlägg 10 januari 2014

En handbollshelg

Av Åse - 10 januari 2014 11:26

Helgen som var tillbringades i Östergötland. Lillasyster E skulle spela handboll i Finspång. Aleceum cup. Från början var tanken att hon skulle åka själv med laget. Maken är tränare och brukar alltid vara med på alla matcher och cuper, men den här gången var det andra tränare i laget som skulle ta cupen. Men ju närmare helgen vi kom desto mer sugna blev vi att hänga med och vara supporter. Till och med storasyster S ville åka. Så i lördags drog vi iväg. Först lämnade vi lillasyster så hon kunde åka med laget. Sen drog vi till Norrköping för en lång fika med en gammal kompis. På eftermiddagen drog matcherna igång. Två matcher, två vinster. Härligt. Vi bestämde oss för att stanna kvar till nästa dag och bokade hotell. På kvällen blev det en fin promenad i Norrköping och god mat. Det var mycket fint ljuspyntat i Norrköping. Dels en kristallkrona under en bro, svårt att få fin på bild.

Dag två spelades också två matcher och det blev två vinster. Härliga tjejer! Efter det blev det ytterligare fikaträff med en annan kompis som har fritidshus i Rejmyre. Efter lite funderingar valde vi sen att åka hem trots att det var finalspel dag 3. Tur var det för hem kom en slagen familj. Febriga och hostiga. Och det är vi fortfarande. Hela familjen ligger hemma och är dåliga. Det är så trist.

Men det är bra med såna här utflykter. Det blir bra med sticktid i bilen. Ett par mönstersockor som jag började på under en långhelg i Härjedalen i höstas blev klara. Grått o rosa. Kanske lite för lite nyansskillnad. Men kul som vanligt att sticka mönstersockor i Karisma. Mönstret är från Drops. Nu stickar jag vidare på min kofta i Fabel. Men ska försöka ta mig iväg och köpa garn. Lovade en kofta i 1-årspresent åt vår kusin. Hon fyllde 1 år på nyårsdagen och befinner sig nu i Thailand i 6 veckor. Tänkte att koftan ska vara klar när de kommer hem.

Handbollshelgen slutade tyvärr för lillasyster E efter kvartsfinalen på måndagen. Där mötte dom det lag som sen gick och vann hela cupen. En kul helg för hela laget.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2014 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se