Direktlänk till inlägg 15 januari 2014

Virkade figurer

Av Åse - 15 januari 2014 09:40

En fördel med att vara sjuk att man hinner göra lite på handarbetssidan. Förra veckan var hela familjen hemma i feber och elak hosta. Bestämde mig för att inte ens försöka jobba hemma utan nu ville jag bara bli frisk. När jag var så pigg att jag orkade sitta upp i soffan orkade jag börja virka o sticka igen.

Före julhelgen fick jag en beställning på några söta virkade "figurer". Beställaren hade inga speciella önskemål utan det skulle vara till dottern och beställaren sa - Du har så bra smak så gör något som är kul. Så det var bara att hitta på något. Ibland är det kul men ibland skapar det lite ångest och det vore skönt med tydlig beställning. Men det blev iallafall en liten grupp på 3 figurer och 1 tårta.

Alla figurerna och tårtan är virkade ur Virka amigurumi: söta små glädjespridare av Mia Bengtsson. Sköldpaddan är en favorit som jag virkat många många av och gett bort. Den blir ofta väldigt populär hos mottagaren.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2014 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se