Direktlänk till inlägg 27 januari 2014

Barnkofta påbörjad

Av Åse - 27 januari 2014 16:26

Nu har jag äntligen varit och köpt garn och kommit igång med en födelsedagspresent. Barnens minsta kusin har fyllt 1 år och jag kom inte på någon present och var inte ute i tid nog, så jag fick kommat med ett "presentkort" om att det kommer en kofta lite senare. Turligt nog är hon bortrest till i början på mars vilket gör att jag hoppas vara klar med koftan till dess. Som vanligt tycker jag det är riktigt roligt att sticka i Fabel. Var dock lite fundersam ett tag på mönstret innan jag förstod hur det skulle bli. Nu tror jag den blir jättefin. Stickar efter mönster från Drops.

 

Varför blir det så att när man inte stickat på ett tag så har man idétorka, men när man väl tar tag i stickorna igen så hopar sit idéerna och man önskar att det gick fortare att sticka allt man vill göra?

Kom på att även storasyster till lillkusien fyller år under deras långresa, hinner jag sticka/virka något till henne också? Skulle vara kul.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3
4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2014 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se