Direktlänk till inlägg 3 februari 2014

Otursförföljd dotter

Av Åse - 3 februari 2014 13:03

Januari har inte varit vår bästa månad. Vi började året och januari med att ligga i feber och hosta hela familjen. Alla blev friska utom maken, som fortfarande hostar och i torsdags hostade sönder ett muskelfäste och har på gränsen till lunginflammation.

I fredags ringde man från skolan. Då har lillasyster E sparkat in foten i en dörrkarm och hade rejält ont. Maken tog henne till akuten och där röntgade man foten. En bruten tå. Fjärde tån eller ringtån om man vill. Hur stora odds är det att man bryter tån? Så nu går hon på kryckor och har väldigt ont. Stackars lillasyster som först var sjuk i tre-fyra veckor och blev väldigt svag, började precis komma tillbaka för att orka spela handboll igen. Handboll som är hela hennes liv och nu blir det vila i ytterligare tre-fyra veckor med tån. Jag tycker så otroligt synd om henne. I helgen som kommer är det dags för viktigt matcher som hon har sett fram emot att spela men nu får hon vara med från åskådarläktan.

Sen är det på gränsen att tån har läkt till sportlovet. Vi som ska åka till Härjedalen för att åka skidor. Men då får hon ta de väldigt lugnt. Förra året fick hon en spricka i handleden under sportlovet. Jag börjar fundera på om det är så att hon har dåliga värden och någon typ av vitamin- eller mineralbrist. Hon har växt väldigt mycket under det här året och kanske har inte kroppen hängt med.

 


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2014 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se