Direktlänk till inlägg 5 februari 2014

RIP Molle

Av Åse - 5 februari 2014 14:16

Idag fick vår älskade kanin somna in. Han fick många extrår efter att han flyttade in hos oss. Han komm till oss för 5 år sen och var då redan ca 8 år. Vi ville prova på att ha kanin och tänkte att han är så gammal att det inte blir så lång tid. Det var i mars 2009. Men han levde i många år till och han har nästan varit som en hund. Han har alltid varit lös och hoppat runt, gillat att ligga under bordet i vardagsrummet när vi tittar på tv, hoppat fram och tiggt för att få godis. Men de senaste veckorna har vi sett att han blivit sämre. Svårare att hoppa, det har märkts att han ser dåligt och nu på slutet var även balansen påverkad. Så i helgen tog vi det svåra beslutet. Som tur är har jag en nära vän som jobbar med djursjukvård och hon hade möjlighet att komma hem till oss. Döttrarna ville inte vara med så vi gjorde det under tiden dom var i skolan. Men samtidigt som det är ledsamt och tårarna trillar vet man att det är det bästa man kan göra det när man ser att djuret börjar må dåligt. Kram till vår lilla älskling som nu får det bra i kaninhimlen.

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2014 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se