Direktlänk till inlägg 10 februari 2014

Skön helg på landet

Av Åse - 10 februari 2014 09:51

Halva familjen har ägnat helgen åt handboll för ovanlighetens skull   . Det var dags för steg 3 och ev steg 4 på New Body Cup. Tyvärr har lillasyster E som vanligtvis spelar så mycket hon kan brutit lilltån och fick sitta på bänken i helgen. Hade hon varit med hade nog hela familjen ägnat sig åt handboll. Men nu passade jag och storasyster S på att ta en skön helg på landet. Vi åkte ut i fredagskväll i mörker och ösregn. Jag undrar hur mycket regn det kan komma? Vissa dagar är det tråkigare än andra dagar att bo på en ö och köra packningen på kärra till huset. Men det är så värt det när man väl kommer in. I fredags hade mamma gjort mys. Vedkaminen var på och middagsbordet var dukat. Så härligt. Det blev en trerätters middag till OS-invigningen.

På lördag tog vi det bara lugnt. Mycket OS-tittande och jag passade på att baka minisemlor.

 

Den handra halvan av familjen kom ut på lördagskvällen och vi åt en mysig middag. Men lördagens matcher hade gått så bra (vinst i alla tre) så det skulle spelas semifinal och ev final på söndagen. Då valde även storasyster S att följa med. Så jag hade en riktigt skön söndag med OS på tv:n och stickning i soffan. Verkliga batteriladdare.

Det blev vinst i semifinalen men tyvärr förlust i finalen. Men härliga tjejer som tog silver!

 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2014 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se