Direktlänk till inlägg 12 mars 2014

Vårhelg

Av Åse - 12 mars 2014 10:11

Helgen tillbringades på landet. Jag hade förmånen att åka ut tidigt i lördags morse. Halva familjen ägnade sig åt handboll (som vanligt), storasyster S ville ha sovmorgon. Så jag tog tåg och buss ut. Fick en härlig solig dag. Det fanns flera vårtecken i naturen.

Blåsippor i naturen.

 

Snödroppar i rabatten

Jag tillät mig att sitta på stenverandan i solen. Dock blåste det en del så jag fick ha dunjacka och filt på mig. Men vad skönt det var med sol rakt i ansiktet. Lyssnade på POD och bara njöt.

Resten av familjen kom ut på lördsagskvällen.

På söndagen behövde vi tid för eftertanke. Bästa stället man då kan åka till är Stenstrand på Torö. Då det blåste bra i helgen var det mäktiga vågor och faktiskt några surfare. Jag kan sitta på den stranden hur länge som helst och bara lyssna på vågorna. Det ger ro i själen.


 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se