Direktlänk till inlägg 23 april 2014

Påskhelg på landet

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på landet och hade det skönt. På skärtorsdagen åkte vi ut till fantastiska Stenstrand. Jag verkligen älskar att åka dit. Oftast blir det när det blåser mycket och det är stora vågor. Men nu funderar jag på att åka dit även när det är lugnt för att se kontrasterna. På Stenstrand promenerade vi och hade det skönt.

Vi fortsatte sen att ha en lugn helg. Övriga familjen dök upp på påskafton. Nöjda och glada efter att tagit silver på cupen i Katrineholm. De är riktiga silvertjejer nu. Börjar bli dax för ett guld snart? Varmt och mysigt hade vi hela helgen. Här en fin bild på vår lånehund. Hon är så härlig.

   

En del stickat blev det också, dels på min pendeltågsstickning som är raggsockor för ovanlighetens skull och sen på docka. Dockan var superkul att sticka, särskilt när jag köpt nya karbonstickor. Lyx på hög nivå.

Jag har så svårt att få bilderna på rätt köl när jag fotar med mobilen. Men här är iallafall benen.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Av Åse - 16 april 2014 10:57


För ett par veckor sen fyndade jag på bokrean. Det var halva reapriset som gällde. Hittade boken Sticka Dockor av Arne o Carlos. Köpte mest för att den bara kostade 40 kronor och kan vara kul att ha. Hade ingen tanke på att jag skulle sticka något ju...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2014 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se