Senaste inläggen

Av Åse - 22 april 2013 07:19

I lördags fick min Smulan komna fram ur sitt vinteride. Lagom varmt, lagom med sol och det mesta gruset var borta. Inte en jättelång tur, men skönt. Det var jag och storasyster S som åkte. Tyvärr visade det att batteriet var trött, så det blir till att köpa nytt. På kvällen blev det god spontanmiddag med min kusin. Dom bor i närheten men vi är dåliga på att ses. Men i lördags var jag dit med en påse kläder och blev kvar. Hos oss har halva familjen varit i Katrineholm och spelat handboll hela helgen. En lyckad turnering för tjejerna. Bra spel på lördagen men förlorade kvartsfinalen i A-slutspelet på söndagen. Men storspelade då motståndarna var 1-2 år äldre.

ANNONS
Av Åse - 17 april 2013 20:06

Ännu ett par sockor klara. Stickade av restgarner och har varit min pendeltågsstickning ett tag. För övrigt är det stiltje på stickfronten. Hittar inte riktigt vad jag vill göra. Det blir till att sätta sig och titta på mina "villgöralistor" och se om jag får inspiration. I väntan på den har jag virkat lite kakor, (som jag glömde fota).

ANNONS
Av Åse - 16 april 2013 11:06

Idag har det iallafall kommit ett vårtecken. Sädesärlan. Rapport från min mamma som är på landet att den har synts idag. Förra året såg jag den på landet den 14 april. Sädesärlan kan verkligen sin kalender. Så här sa man förr om Sädesärlan "hyllad som vårens budbärare som kan ge bonden skördelycka". Jag gillar den och blir glad när den dyker upp.

 

Av Åse - 14 april 2013 22:09

Hemma efter ännu en skön helg på landet. Kanske inte så varmt som man önskar. Men idag gick det att sitta och mysa i solen mot husväggen. I väntan på den riktiga vårvärmen fortsätter jag att virka snöflingor. Hittills har det blivit 25. Får se vad det ska bli av dom sen.

Av Åse - 10 april 2013 21:39

Har haft en liten dipp när det gäller träningen. Det blev påsk och mycket god mat o godis. Det satte lite spår och jag blev less. Men efter några dagars mental uppladdning är jag på gång igen. Den här veckan har det blivit Cykel, Body Balance och idag den bästa, Shape. Känner redan av triceps. Även matmässigt har det blivit lite bättre. Det finns mer kvar att göra men med små steg ska jag ta mig tillbaka.

Av Åse - 7 april 2013 21:29

Stickningen o virkningen har det varit lugnt med ett tag. Ingenting blev gjort under påskhelgen och inte veckan som varit heller.
I helgen har vi varit på landet. Lördagen var solig och skön, idag har det varit riktigt aprilväder. Så då passar det bra att virka snöflingor. Köpte boken 100 snöflingor att virka. Tänkte virka alla 100 från början till slut. Får se om jag hittar några favoriter under tiden.

Av Åse - 3 april 2013 18:19

Då vårt sportlov inte blev riktigt som vi tänkt oss drog vi till fjällstugan över påskhelgen. Vi åkte torsdag eftermiddag och kom hem måndag kväll. Vi fick 4 soliga och fina dagar. Skön skidåkning, skoteråkning och vila.
Dessutom kom mina föräldrar och ena lillebror upp, så det blev en riktig familjehelg.
Mycket påskgodis blev det också, så nu blir det lite hårda tag med både träning och mat.
Börjar redan ikväll med att gå på peppkväll med Fazer. En peppkväll inför vårruset. Får se om det kan få igång mig och att jag kommer över mitt motstånd till att löpträna.


Här är en fin bild på vår gammelskoter som vi plockade fram. Trots flera år i boden gick den som ett spjut.

Av Åse - 1 april 2013 17:12

En påskhelg utan Internet gör att min påskhälsning kommer lite sent.

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2014
>>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se