Direktlänk till inlägg 20 mars 2011

Fantastisk helg!

Av Åse - 20 mars 2011 22:07

Vilken fantastisk helg det har varit. Man har verkligen känt att nu är våren på väg. Och det passar ju bra när det är vårdagjämning inatt. Så nu blir det ljusa på dygnet längre än det mörka!

Vi har varit på landet i helgen och njutit i fulla drag av både solen, ledigheten och den fantastiska månen igårkväll.

Försökte ta bild med mobilen men den blev väl sisådär. Svårt att återge hur fantastisk den faktiskt var på bild.

 

Och så här fantastiskt var det på dagen när vi satt på verandan och bara njöt av solen. Passade på att grilla till lunch och sen bara njuta i solen med en kaffe.

  

Men tyvärr så hade vi haft lite möss inne i huset sen vi var där sist. Vi hade glömt att sätta på vår lilla "musvakt" och mössen hade hittat kaninens mat. Dom hade kalasat och haft det väldigt bra. Mössen hade också hittat min påse med stickning som alltid finns där och gömt lite "godis" i den. Och där lyckats gnaga lite på min stickning. Min fina belöningsstickning Curlicue.

 

Och här en närbild på hålet de små mössen hade gjort

 

Jag är glad att det inte blev mer. Och min underbara mamma fixade till hålet så att det nästan inte syns. Vi får tacka det lite grova och melerade garnet för det. Tyvärr glömde jag fotografera hur fin den blev lagad, så det får vänta tills nästa gång vi kommer till landet. Men nu har vi inte glömt att sätta på "musvakten" och jag har dessutom lagt min stickning i ett rum med stängd dörr.


 
ANNONS
 
Tomtan

Tomtan

21 mars 2011 07:17

Det där såg härligt ut! Letade efter spår efter de där husdjuren i Uggen i helgen men jag tror de har stannat ute denna vinter =)

http://www.entomtastankarochfunderingar.blogspot.com

 
garnlivet

garnlivet

21 mars 2011 15:58

Men åhh, rackarns möss, vad ska de ge sej på din fina plädstickning för!? Vilken tur att du har en duktig mamma som kunde dölja hålet de gjort i pläden. Jag är så nyfiken på hur pläden blir när den är klar så jag hoppas den får vara ifred för möss nu.

http://garnlivet.bloggplatsen.se

Åse

21 mars 2011 16:46

Ja, det är bra med mamma. Jag är nyfiken på hur den blir.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se