Direktlänk till inlägg 20 april 2012

Laddad inför helgens utmaning

Av Åse - 20 april 2012 19:34

Lugnet börjar lägga sig och jag är mest förväntansfull inför helgen. Det ska bli riktigt spännande med BBC i helgen. Väskan med träningskläder är packad. Den blir lite större än vanligt då det är många pass och jag gissar att jag vill byta till torra kläder mellan passen. För svettig lär man defintivt bli och ett intensivt schema är det. Vi börjar tidigt kl 9 så det är bara att kliva upp som en vanlig jobbardag för att komma fram i tid. Vissa pass är för alla och en del pass är valbara. Det blir träning med SPARTAN direkt. Sen blir det ett valbart cykelpass med Tessan som har bloggen Spark i baken. Sen är det dags för välförtjänt lunch, så lunchlådan är förberedd och klar. Sen blir det träning med Robert Kronberg, KRONBEE, lär blir ett utmanande pass gissar jag. Sen avslutar jag dagen med ett valbart Poweryoga-pass.


Jag har gjort mig ett gäng Fruktbollar som mellanmål. Tar med lite banan och något powerbar också. Sen ska jag klara mig. Namnskylten till namnskyltstävlingen  är klar. Valde att virka och brodera. Köpte lite nya träningskläder idag också så att de ska matcha namnskylten. Kanske skulle jag gjort tvärtom, men det var dags att förnya även träningsgarderoben.

Två fjärdedelar av familjen har stuckit iväg på handbollscup i Katrineholm, så det blir till att försöka hålla tummarna för att det ska gå bra samtidigt som jag tränar.   

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19
20 21 22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< April 2012 >>>

Senaste inläggen

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se