Direktlänk till inlägg 24 augusti 2009

Det är så svårt med rubrik......

Av Åse - 24 augusti 2009 20:24

Här är bilden på ärmen som blev färdigstickad i helgen. Jag håller tummarna för att den inte är för smal när det är dags att sy ihop. Nu har jag börjat på ett framstycke för att se hur det blir.

Idag kom septembermönstret i sockklubben. Jättefint mönster. Typiskt eftersom jag i helgen började på ett annat sockmönster. Men det är väl ingen som sagt att man inte kan ha 2 olika sockmönster på gång samtidigt. Men nu behöver jag köpa lite garn. Är ledig på onsdag, så då har jag kanske tid att åka till garnbutiken. Även pulsklubbens mönster var himla fint den här månaden. Fast där är jag inte med den här omgången och jag har två liknande par sen tidigare. Men jag tycker ju väldigt mycket om flätor.

Ikväll blev det en joggingtur på 6,5 km. Nu börjar det nästan kännas ok att springa och tur är väl det eftersom det bara är 1 månad kvar tills det är dags för Lidingö Tjejlopp.

 
ANNONS
 
mc-chick

mc-chick

25 augusti 2009 17:39

Snygg ärm!! Skönt o springa!

http://mc-chicksomsticks.blogspot.com

 
Ingen bild

MammaPuhStickar

25 augusti 2009 20:26

Tack, ja det börjar bli skönt att springa, eller det är iallafall skönt efteråt. :-)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Åse - 8 maj 2014 09:46


Hade sug att sticka sockor för ett tag sen men ingen att sticka till. Har en vän med två söner som jag stickat till förut och frågade om dom behövde nya. Självklart var svaret och nu är de klara. Pendeltågsstickning såklart. I Fabel såklart. Nu har...

Av Åse - 4 maj 2014 20:51

Måndag till onsdag var jag i Vilnius i jobbet. Den här gången med härliga varma dagar. Förra gången var det vinter grått och -15 grader. Jag kunde ta härliga morgonpromenader vid floden Neris. Här ser man kontrasterna mellan gammalt och nytt. ...

Av Åse - 23 april 2014 10:26

En fantastisk påskhelg som alla andra. Tror inte det var någon på jobbet som inte haft en härlig helg. Helgen började med att jag och storasyster S och vår lånehund Selma var själva igen. Vi kan kalla oss handbollsänkor. Men vi var iallafall på lande...

Av Åse - 17 april 2014 17:26


Av Åse - 17 april 2014 11:00


För två veckor sedan tog jag med mig storasyster S till stugan i Härjedalen. Längtade efter ett par härliga vårvinterdagar i fjällen. Det finns inget som slår soliga varma dagar med snö. Det är något speciellt med det. Vi passade även på att låna med...

Presentation

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Sök i bloggen

Webshopar jag gillar

Nordljus

 

 

 

 Julias vita drömmar

 

Länkar

Knappar

  

 

        

Kategorier

Besöksstatistik

RSS

Följ bloggen

Följ Mamma Puh Stickar med Blogkeen
Följ Mamma Puh Stickar med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se